sofiastrombergg

Svar del 1 frågestund

Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord? Svar:Ansvarstagande, omtänksam & social.

Något intresse du verkligen brinner för?
Svar: Jag brinner för att hjälpa andra.

Vad har du för mål med bloggen?
Svar: Mitt mål med bloggen är att få skriva av mig,
dela med mig av alla tankar jag har och även kunna inspirera andra. Jag har alltid älskat att skriva och fick ofta höra i skolan att jag borde bli något där man, får just skriva få jag är enormt duktig på att formulera mig i text. Även familj och nära säger det.

Skulle du vilja vara känd? Om ja, inom vad?
Skulle vara för bloggen isåfall.

Vem är den bästa person du vet? Och varför?
Den bästa person jag vet är min fina sambo, E. Han kom in i mitt liv när det var ett rent kaos och jag mådde inte alls bra. Han kom in och tog mitt hjärta med storm och sen den dagen har mitt hjärta slagit dubbla slag för han. Jag är evigt tacksam över att jag får ha en sån fin person i mitt liv och att han kom in och räddade mig ur min ohälsa där & då.

En gammal bild på mig och min kärlek<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats