sofiastrombergg

Ny vecka

Hoppas ni alla haft en bra helg!

I lördags så åkte vi hem till min familj och överraskade dom med tårta för att avslöja könet på våran lilla i magen💙 Det var verkligen så mysigt att äntligen dela med sig till dom och se deras lycka.

Vi hade beställt en tårta från ett konditori här i stan och jag bad dom göra en vanlig prinsesstårta utvändigt men sen ha i hallon, vaniljkräm, grädde inuti och sen färga grädden blå vilket blev så himla lyckat!!

Denna vecka blir någorlunda lugn för oss. Sambon jobbar i vanlig ordning medans jag går hemma sjukskriven.
På onsdag blir det massage för oss båda som vi bokat vilket ska bli SÅ himla skönt. Ska njuta fullt ut + att jag dessutom bokade en gravidmassage till mig, vilken lycka!👍

På söndag åker sambon till Stockholm för lite träningsläger i 4 dagar innan det bär av till Finland för honom nästa torsdag, Tammerfors turneringen väntar honom nämligen. Så han blir borta 1 vecka och under den veckan ska jag åka hem till min familj och umgås. Det ska bli mysigt, som alltid ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats