sofiastrombergg

Mycket har hänt

Som rubriken lyder så är det mycket som hänt sen vi hördes sist.
Jag ska försöka förklara så gott det går 😊

Sist jag uppdaterade er här så hade det nyligen varit midsommar, jag la ut senaste inlägget den 30 juni vilket betyder att det var ungefär 1 veckaefter midsommar. Jag mådde hur bra som helst, hade en mysig midsommar tillsammans
med sambons brors familj och jag hade flyt på livet just där och då kände jag.

Bilden som togs på mig och sambon under midsommar (direkt länk till inlägget med bilden finns här)
fick jag enormt mycket kommentarer om. Jag fick höra både från familj och andra i min omgivning att jag såg stor ut (dom syftade då på magen) och jag blev riktigt besviken att höra det då jag hade tränat en hel del för att kunna få en finare mage vilket jag hade velat ha under en längre tid då jag inte var bekväm i min kropp.

Iallafall.
Klänningen jag hade på mig under midsommar gjorde att jag såg ”tjock” ut tyckte rätt många och jag fick alla möjliga kommentarer så som ”är du gravid?”, ”du är gravid” osv. ALLT kretsade runt att min mage såg stor ut i den klänningen vilket jag inte alls själv mörkte. Jag var ju så glad över att midsommar osv hade varit bra så jag tänkte väl inte mer på det.
Jag blev sjukt irriterad på min familj när alla dom verkligen trodde att jag var gravid och jag tyckte inte alls det var roligt att dom sa så, jag menar.. jag hade ju ingen som helst känsla om att vara gravid. Jag tyckte bara dom var dumma som sa såna saker till mig. Som om dom skulle veta något sånt före mig liksom?

Men mycket riktigt.
Dagarna gick och jag var oerhört nedstämd för allt jag fått höra om midsommar bilden, hur jag såg ut.

Jag uppdaterade er om att jag trodde jag blivit matförgiftad (läs inlägget här) den 27 juni kl 14.00.
Jag var hemma ifrån jobbet den dagen då jag mådde så himla dåligt den dagen. På eftermiddagen nästan direkt efter jag uppdaterat bloggen så gick jag på toa, jag kollade ner åt sidan och kom på att ”Juste, jag har ju några graviditetstest som ligger där, jag kan ju ta ett för att vara på säkra sidan” då ändå så många hade sagt att jag ÄR gravid, 1 vecka innan..
Jag gjorde det där testet, går ut i köket och gör lite sysslor och kommer sen tillbaka och jag kan inte riktigt förstå den stunden när jag står där och kollar ner på testet? jag tyckte mig se ett svagt plus men jag satt mig på golvet i badrummet med det där testet, slog på ficklampan på mobilen och försökte läsa av det där testet.

Alla hade rätt. Jag var gravid.

Jag ringde min sambo i panik och bara grät. Jag grät och jag grät. Jag var så rädd men samtidigt så glad.
Vi hade pratat om barn vid olika tillfällen tidigare, att vi verkligen ville ha barn båda två när vi ungefär var 25 år.
Han var så lugn i telefonen medans jag grinar & grinar, försöker säga att vi måste till apoteket direkt han kommer hem från jobbet för att köpa ett till test för att verkligen vara säkra på att det stämde vilket det gjorde.

Men det var inget snack om saken om vi skulle behålla eller inte.
Vi hade ändå pratat om att skaffa barn (dock om några år) men allt händer av en mening
och idag när jag skriver detta så sitter jag här hemma i soffan med en liten bebismage och har precis
gått in i v.18 och igår fick vi även veta att det är en liten pojke som kommer till oss i Mars-19💙

Vi är så lyckliga och hoppas att ni vill följa med oss på denna resa.

Två ska bli tre💙👪

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats