sofiastrombergg

Min träning

Som jag skrev i förra inlägget så har jag börjat träna.
Vi bor precis ovanför fitness24 så där skaffade jag mig ett gymkort för ca en vecka sen, så himla roligt. Förra veckan så var jag där (!!)😄

Jag har valt att gå dit för att bygga muskler och ha något att själv se fram emot på kvällarna medans E är och tränar boxning. Jag anser att jag suttit för mycket hemma så det passar perfekt för mig att bara kunna knalla ner dit. Det bästa av allt är ju att det är öppet 24/7 så känner jag för att gymma kl 03:45 så gör jag liksom det😁 Nu ska jag ställa mig och göra lite mat tills E kommer hem, vi ska äta nudlar med asiatiska grönsaker ikväll. Mums!

Vi hörs sen.
Xoxo

•Lite produkter jag fick hem från Gymgrossisten förra veckan
• Det jag ätit till frukost typ varje dag sen jag börja träna😁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats