sofiastrombergg

MEST LÄSTA INLÄGGET

Mitt mest lästa inlägg här på bloggen var där jag skrev om mina produkter ifrån gymgrossisten, ni kan läsa det här. Nu undrar jag ifall du som läser det här just nu, gillar att träna? Jag hade en period där jag tränade ganska ofta. Men sen hände allt tråkigt i mitt liv och tror nog inte jag är ensam om att man då ofta lägger sina intressen på hyllan ett tag? Men dessa produkter som jag då åt och tog var verkligen riktigt bra. Dom hjälpte mig att orka prestera mera på gymmet där och då, jag kände att jag orkade mera i vikt och återhämtningen blev bättre än när jag inte tog dessa. Så gillar du att träna eller har du funderingar på att börja? BÖRJA! det är verkligen sån skön känsla att bara dra på sig träningskläderna och dra iväg och träna. Finns hur många sätt som helst att träna på dessutom vilket gör det möjligt för dig att testa på olika tränings sätt.

Efter att jag la av med gymmet så började jag löpa. Jag hade aldrig löpt i mitt liv då jag haft mycket problem med mina höfter tidigare så jag har aldrig kunnat träna, överhuvudtaget. Men efter gymmet kände jag att jag ville göra nånting, men jag ville helst skippa gymmet. Så en dag skrev sambons brors tjej och fråga om jag skulle med och löpa, jag skrattade väl åt mig själv och tänkte mest ”ska jag springa” ungefär, hade desssutom skämtat med sambon och sagt att jag skulle springa före hon skrev så det var väl lite karma jag fick tillbaka😁 men det var roligare än va jag trodde, och jobbigare. Efter att aldrig ha sprungit till att ha sprungit 3km på 20 minuter så var jag väldigt nöjd. Visst, jag höll inte samma tempo hela tiden och dom första 2,5 km ville jag väl mest ge upp, lägga mig på backen och bara försvinna från det där jäkla spåret men efter att ha fått push ifrån henne så lyckades jag. Sen fortsatte jag med löpandet dagarna/veckorna efter. Jag sprang lite med sambon då han tränar jämt på något sätt, jag drog själv nån gång.. dock var det inte alls roligt för man hade ingen som puscha en när man då ville stanna upp mitt i backen och bara önskade att man satt i bilen påväg hem igen 😂 Nu har jag även tyvärr lagt löpningen också lite på sidan då jag jobbar till 17 varje dag och dessutom i en annan stad så åker buss hem vilket tar 30 minuter, sen ska middagen fixas till Emil kommer hem ifrån träningen så känner ingen liksom motivation längre så jag ändå inte har tid? Jag gör mina situps i sängen varje morgon när jag kliver ur sängen, det får räcka för tillfället😝

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats