sofiastrombergg

GOD MORGON TORSDAG

Ny dag och nya möjligheter.
Idag levereras våran nya säng hem till oss och ingen är lyckligare än mig.  Jag och E har delat på en 105 säng sen i somras och det börjar bli en aning trång, haha!

Vi har köpt en 160 säng ifrån MIO och dom skulle komma mellan 9-11 fick jag veta via sms så jag hoppas verkligen dom håller tiden. Annars idag så har jag ingenting planerat förutom att diska och plocka som vanligt, en lugn torsdag helt enkelt =)

Hade en fullspäckad dag igår. Först körde jag sambon till jobbet på morgonen och sen åkte jag vidare hem till min familj (dom bor 6 mil enkel resa ifrån oss) och var hundvakt i några timmar för att sen åka tillbaka till E’s jobb till kl 16 och hämta honom, sen var det full fart hem då han skulle ha träning 20 minuter senare och det tar ca 20 minuter att åka då det är rusningstrafik kl 16 när han slutar.. 😁 Han tränade till ca 17.10 och 17.30 hade vi bokat massage (3 mil enkel resa) vilket gjorde att vi kom lite sent vilket jag avskyr att göra.. Jag kommer hellre 30 minuter för tidigt. Men men, vi var bara några få minuter sena så vi fick vår 1h varsin massage iallafall och det var så himla välbehövligt och skönt. Även E uppskattade det enormt då han haft värk till och från i sin rygg och skuldror. Jag hade ju bokat vanlig helkropps massage till honom och jag själv tog gravid massage. Fick även ett erbjudande då massören håller på att utbilda sig inom gravidmassage så ska få gå 4 olika tillfällen till henne framöver med några veckors mellanrum, och få gravid behandling 1h varje gång och det bästa av allt är att det är ett elev/paketpris som dessutom är halva priset av vad en vanlig gravid massage kostar egentligen, får alltså 2 tillfällen för samma pris som man egentligen ska betala, riktigt bra!👍

Nu ska jag fixa lite lätt frukost (åt frukost kl 05.00 men är hungrig igen haha), och om ca 1h kommer MIO hit.

Ha en superbra torsdag
Kram

Det är verkligen så fint ute nu. Älskar höst färgerna och kylan som är på morgonen.

 

Min fina sambo, livsglöd och styrka här i livet. Jag är evigt tacksam att mitt barn kommer få ha dig som pappa och jag vet att du alltid kommer finnas där för honom, skydda honom från allt du kan och alltid älska honom mer än någonting annat. Ingen är så perfekt som du.  Du är och kommer bli det absolut bästa i vårat liv♥ VI älskar dig villkorslöst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats