sofiastrombergg

ÄNTLIGEN HELG

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Jag tycker dock veckorna går så sjukt snabbt just nu så vet inte vart jag ska ta vägen..
Dagen igår blev bra, sängen kom när den skulle och jag var så glad hela dagen över det. Jag och E sov som kungligheter hela natten och nu när jag börjar närma mig halva graviditeten så har det blivit extremt jobbigt vissa kvällar och nätter att kunna somna/att sova då han bara fladdrar och fladdrar där inne. Att ligga på rygg funkar men då rör han sig exakt hela tiden och jag blir nästan lite yr utav det tillslut bara för hela magen verkligen ”går runt” eller hur man säger? Att ligga på vänster sida funkar, men har haft sån värk i min skuldra så har inte kunnat så nu har jag försökt sova på höger sida vilket har funkat bättre och igår kväll speciellt, har nog att göra med att vi har ny säng så man faktiskt kan vända sig osv =)

Blev även en lång sovmorgon för mig idag, enda till 10.00 och det var verkligen så skönt. Ville knappt kliva ur sängen men kände att magen började kurra lite så fick göra mig lite enkel lunch då. Dock hade vi kvar lite rester från igår när jag gjorde ett hopkok på det som fanns i kyl och frys då varken jag eller E är hemma nästa vecka, så perfekt att få slut på lite då.. behövde bara koka lite makaroner till idag och det var så gott så nu är jag mätt och belåten (iallafall 1h, haha) Ikväll är vi bortbjudna till E´s föräldrar på mat, hans farmor och farfar kommer dit också vilket ska bli kul. Man träffar dom inte så ofta och så bor dom ganska långt bort också så man får passa på att ses när dom kommer hit eller om vi har vägarna förbi dom någon gång vilket tyvärr är sällan.

Längtar enormt tills vi båda är hemma igen efter nästa vecka för då är det strax lön och då har vi planerat en storhandling då det kommer eka totalt tomt i både frys och kyl. Det bästa som finns enligt mig att äntligen få lägga in/ställa in nytt och fräsch i frys samt kyl. Dock tråkigt att se pengarna rulla iväg men det är kul när allt är påfyllt samt nytt igen. Känns så fräscht då.

        

Inte en sån jätte charmig bild kanske, men detta var iallafall gårdagens middag för oss. Supergott och enkelt.

Och jag åt som sagt rester från gårdagen nu till lunch, dock med makaroner istället vilket smakade minst lika bra.

Och våran nya säng som vi är så himla glada för att vi köpte. Det är en 160 säng ifrån MIO och den heter ”New York” och fanns i 160 samt 180 storlek, och även olika färger men vi kände att den gråa passa bäst in hos oss då våran vägg är grå i sovrummet och det är en fin kombination tycker vi. Vi kommer kunna ha denna säng i flera år vilket känns så himla bra. Vi hann dock köpa denna då det var paketpris på hela rubbet, d.v.s att sängramarna, resårmadrass, bäddmadrass samt huvudgaveln ingick i priset vi betalade för den. Vi gav ca 11.000 för denna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats